06 - 201 33 279       info@danielledonkers.nl

Welke sessie is nou iets voor jou?!

Hieronder vind de uitleg van welke aanpak ik in mijn rugzak heb. Voel je je aangesproken door mijn aanpak, stuur eenmail of bel me dan bespreken we de mogelijkheden!

Reading:

Duur van een reading: max 90 min.

Waar en hoe: online meeting, telefonisch of fysiek in mijn praktijk.

Kosten reading: 95 euro

Herken jij je in één van de vragen hieronder?

  • Waarom kom ik altijd weer in dezelfde ongewenste situatie?
  • Waarom ervaar ik bepaalde emoties zo heftig en hoe kan dat anders?
  • Hoe moet ik omgaan met mijn kind? Wat zijn zijn of haar innerlijke drijfveren?
  • Hoe kan ik bepaalde negatieve patronen in mijn leven doorbreken?
  • Hoe kan ik hem of haar beter begrijpen?
  • Wat blokkeert mijn in mijn sociale/ liefdes relaties?
  • Past deze baan of plek bij mij?

Reading zet je in als je open staat voor inzichten uit het hoger bewustzijn. Via reading maak ik contact met je hogere zelf. Tijdens dit contact achterhaal ik waardoor/waarom jij in deze situatie terecht bent gekomen of blijft hangen. Zo’n oorzaak kan een oude familiegewoonte zijn, of een onvervulde innerlijke wens. Zodra de oorzaak helder is, kunnen belemmerde overtuiging/ emotionele blokkades of fysieke ballast opgeruimd worden om een nieuwe verbinding aan te gaan met jezelf en het leven. Betrokkenen komen weer op een gezonde plek te staan. Jij zul ervaren dat je na een reading weer helder van geest bent, en fris en fruitig je leven weer in stapt. Zie het als het installeren van een update op oude computerprogrammatuur. Of als een nieuwe app op je iPhone.

Holistisch Coaching sessie:

Duur van een sessie: 90 min max.

Kosten een sessie: 95 euro

Als holistisch coach geef ik jou zowel preventieve als curatieve aandacht. Preventief leg ik het accent op werken aan je mentale uitdagingen . Curatief leg ik het accent op werken aan je emotionele groei. Ik werk vanuit een gebalanceerd samenspel.

Samen stellen we gezondheidsklachten, emotionele klachten, stressgevoelens of valkuilen in onderlinge samenhang aan de kaak. Je leert je mogelijkheden te onderscheiden en gebruiken. Je leert doelen te formuleren en je gaat handelen om ze te bereiken. Ik help je de negatieve spiraal te doorbreken en werk samen met jou toe naar een gezonde levensstijl. Waar nodig zetten we reading/ energetische therapie of massage ter ondersteuning in. Je groeit vanuit een verbinding met je hele wezen; je lichaam en geest in balans.