06 - 201 33 279       info@danielledonkers.nl

Over Mij

Ik ben Danielle Donkers, geboren op 1ste kerstdag 1982 en samen met Jaap en onze 3 kinderen Madelief, Jules en Lauren vormen wij een rijk gezin. In mijn leven word ik altijd gedreven door te willen ondersteunen en stimuleren in zelfstandigheid en kracht van mensen. Ik fijn vanuit mijn kwaliteiten een duidelijke ruimte te zijn, die groei en inzicht in de ander aantrekt. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen in mijn praktijk weer in lijn komen met zichzelf. Zien en ervaren hoe zij hun draai weer vinden, en opnieuw in bloei komen staan, dat is mijn drijfveer.


“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world” – Nelson Mandela


“In aandacht zijn” en over “oneindige mogelijkheden” beschikken staat in mijn leven centraal. Natuurlijk kan ik anderen het beste helpen door zelf ook te blijven groeien en in bloei te staan. In 2019 werd ik opgeleid tot Acces Bars behandelaar; een hele mooie methode die d.m.v. 32 drukpunten op het hoofd nieuwe verbindingen stimuleert/aanlegt en oude belemmerende overtuigen/ verbindingen neutraliseert..In 2016 ronde ik de opleiding Holistisch Life Coach in Rotterdam af. Het holistisch coachen kan ik zo ten volle inzetten om anderen verder te helpen. Eerder leerde ik al van een persoonlijk mentor de fijne kneepjes van de ayurvedische massage. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot reader, waardoor ik mij verfijnd intuïtief kan afstemmen tijdens een reading.


In alles wat ik doe, geloof ik dat ik iedereen, ongeacht wat die ander heeft ervaren, weer kan laten groeien en in bloei kan laten staan!

Daniëlle Donkers

+31 (0)6 - 201 33 279
info@danielledonkers.nl

Visiting address:
Groeneweg 1, 5051LP Goirle

Stuur me een bericht, met je vraag!