06 - 201 33 279       info@danielledonkers.nl

Massage

Duur van de behandeling: 60 min

Kosten behandeling: 65 euro

Kom je bij mij vanwege een lichamelijke of geestelijke disbalans, dan is ayurvedische massage heel geschikt om je een eerste zetje in de rug te geven. Tijdens deze massage stimuleer ik je bloedsomloop, versoepel ik je spieren en kom je in een volledig ontspannen staat van zijn. Via het stimuleren van je drukpunten maak ik je energiebanen vrij en voeren we overbodige ballast af. Zo kan je lichaam afvalstoffen en stress kwijt, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe, rustige energie en hernieuwde celgroei.

Na de massage is het voor jou enkele dagen belangrijk voldoende water te drinken. Het zal meteen merkbaar zijn dat je de vruchten pluk van deze massage: je voelt je verkwikt en vernieuwd. WIl je graag een afspraak maken?! Neem dancontact met me op, dan bespreken we de mogenlijkheden

Acces Bars

Duur van de behandeling: 60 min tot max 90 min.

Kosten behandeling: 65 euro

Een access bars behandeling geeft ontspanning en het werkt door op een diep niveau.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je gedachten, ideeën,overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen die je als belangrijk achtte. Als je je Bars laat nalopen is het alsof je een delete-knop van de computer indrukt.

Klanten geven nadien vaak aan dat ze merken veel 'losgelaten' te hebben en als hernieuwd weer naar huis gaan. Ook hoor ik vaak dat het voor een langere periode doorwerkt op een gunstige manier. Ze geven aan meer rust te ervaren, makkelijker keuzes kunnen maken en ervaren een groter gevoel van vrijheid.

WIl je graag een afspraak maken?! Neem dan contactmet me, dan bespreken we de mogenlijkheden