Persoonlijk Holistisch coaching

Heb je het gevoel dat je vast bent komen te zitten prive of op je werk?Heb je verlangen naar persoonlijke groei?  Wil meer verbinding in je relatie?!  Wil je leren hoe je kunt leven vanuit alignment, en hoe je vanuit daar gezonde keuzes kunt maken? 


Dan is mijn begeleiding op het juiste moment op je pad gekomen!

 

Vanuit de Holistisch Coaching, creatieve therapie, human Design en accesbars coach ik mensen op gedrags verandering. Dit is een gouden combinatie met mijn mediumschap gebleken, van waaruit ik van een groter perspectief situaties kan bekijken.
Wat heeft jouw ziel hier te doen?!

Die diepere laag raakt in de waan van de dag vaak uit het zicht, heb je het overzicht niet meer. De reading legt de situatie, de personen die er bij betrokken zijn en de achtergronden ervan bloot, helpt je de situatie te begrijpen en te veranderen.

De combiatie van de reading en holistisch coaching ( en andere tools) geven je de mogelijkeheid om patronen  en gedrag te zien/ te herkennen, het geeft diepe inzichten over hoe je in alignment kunt komen en leven, en de juiste handvatten stelt het je instaat om je gedrag te veranderen zodat je in alignment leert leven.

 

 In Alignment "in lijn zijn met je hogere doel" is de bekrachtigde staat van zijn waarnaar ik je begeleid. Zodat je het leven en de hindernissen die het met zich mee brengt doorziet en aankunt. 

 

Particulieren holistisch coaching is geschikt voor:

  • ouders die hun kind zien vastlopen, of zelf vaslopen met hun kind
  • (jong) volwassenen die hun koers helder willen krijgen mbt studie/werk/ relatie
  • Koppels die vastlopen in hun relatie en graag een verbeterde afsteming en verbidning willen ervaren.
  • mensen met oud zeer en of trauma.

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, bel me gerust voor een telefonisch kennismaking of stuur me een e-mail met je vraag en of afspraak verzoek

 k.

 

Let's explore more!

 

Lees hier hoe anderen het hebben ervaren en wat het ze heeft gebracht!

 

 

 

Daniëlle Donkers


Sociaal Emotionele Coaching

info@danielledonkers.nl
0620133279


Groeneweg 1, 5051 LP Goirle
KVK85361585   BTW NL004086438B69